| Author |
Message |
|
Druida
de serviciu
|
Din ciclul 'Mai bine mai tirziu decit niciodata', am citit si eu 'Peter Pan', in original! Foarte misto, cu totul altfel decit filmul 'Hook'... and it really makes me wonder about mr. Barrie. 'Finding Neverland' este facut in spiritul cartii, clar!
|
| 01 Oct 2008 16:18 |
|
 |
|
petite_bourgeoise
messaggera
|
oooo. peter pan original.
eu am două.
peter pan în grădina kensington şi peter pan şi wendy..
aia, cu wendy, era pentru copii mai mari, mare păcătuială să o citeşti seara. se plăceau.
_________________ soft mad children
the sun's gone to hell
|
| 01 Oct 2008 20:41 |
|
 |
|
vasilyi
unaware
|
speechless
Amber
_________________ If you don't wanna get down with me,
you don't wanna pick from my appletree...
|
| 06 Oct 2008 10:20 |
|
 |
|
blue
daydream believer
|
detaliaza ca pentru eu...da' fara spoilere
teee roooog!
...
aah
...
sau pot sa vin la cafia

_________________ Sunt fenomenala! Vorbesc Braille, pot numara pana la infinit si inapoi si daca vreau sa sterg fisiere din calculator, le trimit direct in iad. Pentru ca tocmai am sters Cosul de reciclare...
Noi suntem cerul
|
| 06 Oct 2008 14:42 |
|
 |
|
vasilyi
unaware
|
"The sky is turning once more, and who can say what deeds its stained-glass light might shine upon? The solitaire has been dealt and played. Where there had been nine of us now there are seven and one a king. Yet Merlin and Martin are with us, new players in the ongoing game.
My strength returns as I stare into the ashes and consider the path I have taken. The way ahead intrigues me, from hell to hallelujah. I have back my eyes, my memories, my family. And Corwin will always be Corwin, even on Judgment Day.
.......
We are riding now across the blackness on a road that looks like cheesecloth. Enemy citadel, conquered nation, trap, ancestral home . . . We shall see. There is a faint flickering from battlement and balcony. We may even be in time for a funeral. I straighten my back and I loosen my blade. We will be there before much longer.
Good-bye and hello, as always."
|
| 06 Oct 2008 15:06 |
|
 |
|
andu
anonim
Joined: 22 Nov 2006 23:51 Posts: 1784 Location: Topographic Oceans
|
la Gaudeamus se va lansa "Istoria critica a literaturii romane" a lui Manolescu. gandindu-ma cat de mult imi placea volumul 1 (cel care acum a fost rescris integral) atunci, la vremea lui, abia astept sa pun mana pe carte, cum apare. sper sa nu fie o caramida intangibila din motive de pret.
_________________ Ma gasiti si pe harmonium.ro
|
| 13 Nov 2008 21:19 |
|
 |
|
petite_bourgeoise
messaggera
|
ca idee, enciclopedie pentru peste 25.000 de feluri de trandafiri:
http://gardenbookstore.net/gardening_bo ... ?/41225191
the sun's gone to hell
|
| 26 Dec 2008 10:18 |
|
 |
|
Bumb
traURMAtizat
|
se intampla sa aiba careva cartea lui Oliver Sacks despre Omul care isi confunda sotia cu o palarie?
si eventual sa fie dispus sa mi-o imprumute?
a aparut acum 3-4 ani si se pare ca m-am hotarat prea tarziu ca o vreau. n-am gasit-o pe nicaieri, chiar si de-ar mai exista vreun colt uitat unde sa se mai gaseasca de vanzare. slight chance though.
_________________ mother nature knows it better.
|
| 29 Dec 2008 14:29 |
|
 |
|
petite_bourgeoise
messaggera
|
am văzut-o acum ceva vreme la cărtureşti, m-am uitat la ea pentru titlu.. dacă nu ai fost deja acolo, încearcă.
not much of a help, i know.
the sun's gone to hell
|
| 29 Dec 2008 14:59 |
|
 |
|
Bumb
traURMAtizat
|
am fugit atunci! mersi. eu cautasem la humanitas.
|
| 29 Dec 2008 15:07 |
|
 |
|
Druida
de serviciu
|
Pentru iubitorii de SF si/sau Carl Sagan: Daca n-ati citit Contact, e musai! Cu totul altceva fata de film... Eu acus m-am trezit s-o citesc, in prag de  .
|
| 29 Dec 2008 15:50 |
|
 |
|
Bumb
traURMAtizat
|
in prag de...?
cat despre cartea lui sacks, tot nu. am mai fost si azi sa o caut. rugamintea ramane valabila.
|
| 29 Dec 2008 19:44 |
|
 |
|
vasilyi
unaware
|
 Re: traURMAtizatii si cartile
am recitit fara sa vreau, dintr-o suflare, 35 maiimi doresc sa fumez un trabuc de ciocolata in lumea anapoda acum caut urmatoarea ecranizaresi da, imi mai doresc si ca maiul din anul asta sa nu se incheie pe 31
|
| 24 May 2009 22:22 |
|
 |
|
Bumb
traURMAtizat
|
Doneaza o carte pentru a promova lectura! Quote: Biblioteca @British, in parteneriat cu organizatia Civika, se dedica promovarii lecturii ca parte a culturii urbane. Civika este responsabila pentru seria de evenimente Lecturi Urbane, organizate periodic la metrou. Participantii se intalnesc intr-o statie de metrou, se urca in acelasi tren si citesc ostentativ, in timp ce pasagerilor li se ofera carti pentru a li se putea alatura.Cartile tale pot fi cele oferite pasagerilor din metrou! Ai carti pe care nu le mai folosesti si crezi in faptul ca o carte este menita sa fie citita de mai multe persoane? Atunci adu cartile tale @British, unde le poti lasa in cutia special amenajata pentru Lecturi Urbane si ele vor fi oferite calatorilor din metrou in cadrul urmatoarelor evenimente organizate de Civika. Pentru mai multe informatii, ne poti contacta la 021 307 96 00 sau la contact@britishcouncil.ro.
|
| 04 Feb 2010 19:30 |
|
 |
|
transp
varul finutz
|
Dar tu, Bumb, ce mai faci, că tot ai adus vorba.
_________________ Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the "present".
noi suntem cerul
transphotography
|
| 05 Feb 2010 09:52 |
|
 |
|