|
It is currently 05 Sep 2010 09:11
|
View unanswered posts | View active topics
Silver Church, 04 iunie 2009
| Author |
Message |
|
transp
varul finutz
|
 Silver Church, 04 iunie 2009
mai cu veaţă, mai cu veaţă!
_________________ Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the "present".
noi suntem cerul
transphotography
|
| 05 Jun 2009 07:36 |
|
 |
|
birdie
traURMAtizat
|
 Re: Silver Church, 04 iunie 2009
cine noi sau ei? ma trezisem de diminetza: trebuie sa scriu pe forum!! la care laura: staaai, intai trebuie sa'mi povestesti mie!!  mai, deci foarte misto actuala componenta a formatiei. de unde sa incep? combinatia domi - ati de chile absolut geniala! foarte bine suna saxofonul(mi'a adus putzin a dave matthews band), la flaut mai trebe lucrat  ii cam haotic acuma. foarte faina vocea solistei, dezatruoasa miscarea scenica si joaca cu suvitzele de par, dar foarte ok tipa per total. cat despre cine a cantat mai bine, formatzia sau publicul... greu de zis la fel de greu de zis cum suna dirtshine live... am simtzit ca mi se face pielea de gaina pana si pe fatza... chiar venisem la concert cu ideea sa vad ce'mi placea mie asa de mult la urma ...raspuns: publicul! (cred ca si lor  ) urmatorul concert la mare? 
| 05 Jun 2009 08:34 |
|
 |
|
transp
varul finutz
|
_________________ Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the "present".
noi suntem cerul
transphotography
|
| 05 Jun 2009 09:06 |
|
 |
|
oitza roz
vrem copii cu tine
|
eu n'am ce reprosa concertului. am asteptat 3 ani de zile s'ascult Urma din nou. o sa'l retraiesc la o bere mai tarziu si'am sa mai povestesc.
imi place Catrinel. este dragutza si are voce faina. imi place foarte mult jocul Domi-Ati. imi plac toti cum se joaca cu muzica. multumim! eu m'am simtit excelent! cel mai excelent!
|
| 05 Jun 2009 11:31 |
|
 |
|
ruxandra
aka mimosette
Joined: 11 Mar 2006 21:19 Posts: 2846 Location: mereu pe drumul meu
|
felicitari, urmelor! the waiting was worthed! intr-adevar, aseara am ramas cu impresia ca urma nu s-a desparit acum trei ani, ci a luat o pauza pentru a se pregati sa ajunga o trupa de top. un concert muncit si niste alegeri foarte bune. (desi as fi preferat jack...  )
_________________ "don't follow where the path may lead!"
cu-si-despre.blogspot.com
|
| 05 Jun 2009 13:10 |
|
 |
|
ruxandra
aka mimosette
Joined: 11 Mar 2006 21:19 Posts: 2846 Location: mereu pe drumul meu
|
oh...si as fi vrut si "ready or not". poate data viitoare ;;)
_________________ "don't follow where the path may lead!"
cu-si-despre.blogspot.com
|
| 05 Jun 2009 13:10 |
|
 |
|
Druida
de serviciu
|
Da... am facut prezenta forumistica si au fost citeva, putine, absente, sper ca motivate  , in schimb au fost citeva revederi chiar la modul 'long time no see'  ... Urma ne-a reunit in cintec si dans in jurul unor piese de care ni se facuse dor si a unora noi, la care se simte, de bine, influenta noilor membri! Parca sonorizarea a schiopatat pe alocuri, in rest vibratiile au fost pozitive si in/din ambele sensuri. Mani, aveai oarece emotii la inceput, de ce? n-aveai nici un motiv  .
|
| 05 Jun 2009 13:52 |
|
 |
|
polak
traURMAtizat
|
de unde sa incep... am vazut aseara un grup de 7 oameni care canta nu doar din instrumente si voci. a fost un alt nivel al urmei, mai complex, desi ne obisnuise cu naturalul si simplitatea. mi se pare fireasca o evolutie in acest sens. facand referinte individuale, domi a fost ireprosabil, ati - excelent, sorin - fara comentarii, luis mi s-a parut putin inca neintegrat, dar foarte bun instrumentist, jimmy - the extra something in urma, asa cum a fost flautul la inceputuri, catrinel schimba putin culoarea sonora si revin la evolutia de care spuneam mai sus, iar mani sa nu mai uite versurile. dar le canta publicul oricum...  totusi all in all, zic eu, mai trebuie lucrat putin la capitolul omogenitate. deh, in 7 membri se realizeaza mai greu. despre piesele noi zic ca abia astept sa le rumeg in liniste. si am fost parte dintr-un public cu simturi clonate si reunite acolo de catre sunet. extraordinara atmosfera. si-am intalnit oameni noi si vechi pe care daca nu am apucat sa-i salut aseara la plecare, ii salut acum.  
_________________ the coffee that doesn't kill me makes the next one stronger
|
| 05 Jun 2009 14:33 |
|
 |
|
masalutza
traURMAtizat
Joined: 26 Feb 2006 18:46 Posts: 1573 Location: refugiu cu apa calda
|
nu stiu la ce concert ati fost voi, dar eu am facut record la zuma..143 de mii la gauntlet- spiral of doom. pt mine e foarte mult..
_________________ if you can't be a good example,then you'll just have to be a horrible warning!!!
|
| 05 Jun 2009 14:49 |
|
 |
|
polak
traURMAtizat
|
_________________ the coffee that doesn't kill me makes the next one stronger
|
| 05 Jun 2009 15:31 |
|
 |
|
oitza roz
vrem copii cu tine
|
sunt convins ca astfel de comentarii (ca cel al Iarinei) vor ajuta trupa sa'si imbunatateasca directia si stilul si sa ne faca pe toti fericiti in concertele urmatoare. multumim.
|
| 05 Jun 2009 15:33 |
|
 |
|
masalutza
traURMAtizat
Joined: 26 Feb 2006 18:46 Posts: 1573 Location: refugiu cu apa calda
|
nu tineam sa fac o lista de critici.a fost primul concert, cred ca se poate mult mai bine, nu ma impacientez. au fost momente care mi-au placut foarte mult si momente in care a lipsit o forta. constatam doar ca nu se zice mai nimic de rau desi am auzit voci aseara care s-au plictisit sau n-au fost impresionate sau n-au apreciat reclamele de pe pereti(adica sponsori sponsori da si cand e 35 de lei biletul?) mi-a lipsit fiorul ala pe care l-am simtit cand a cantat mani cu kumm la mtr "you can buy me with a coffee". si sunt prea subiectiva ca sa aduc critici constructive care sa imbunatateasca prestatia trupei la infinit ma stresa la culme cenzura asta de pe kumm si urma unde te simti prost sa zici ca nu-ti place ceva sa nu se supere nu stiu cine. si pana acum am tacut, da seara trecuta m-a afectat mai mult decat altele si nu inteleg de unde atata revolta si ironie.
_________________ if you can't be a good example,then you'll just have to be a horrible warning!!!
|
| 05 Jun 2009 15:52 |
|
 |
|
TheFly
traURMAtizat
Joined: 08 Nov 2005 09:34 Posts: 5989 Location: Cluj-Napoca
|
Hello people. Salut noul concert Urma in Bucuresti, dupa 3 ani. Eu nu am putut fi prezent, dar astept trupa la Cluj, cu mare interes. In aceeasi masura salut si oamenii care isi spun opinia verde in fata, chiar daca ea nu da bine. Iata, cum ar fi Iarina in acest caz. Eu mi-am luat-o de multe ori pe chestia asta, dar asta e, nu ma voi schimba pentru ca sunt unii care nu accepta sa auda un adevar care displace si au impresia ca eu sunt un capcaun pus pe cearta. Am discutat cu mai multi oameni prezenti la concertul de aseara si (cu exceptia sorellei) nici unul nu mi-a vorbit la superlativ de concert. Nu-i nicio problema, e normal sa fie asa, trupa de abia invata (din nou) sa mearga. Este insa o problema cand lucrurile astea se spun pe la colturi, pe mess sau pe Facebook, si nu intr-un open space ca acest forum (sau cum este cel vecin, unde pana acum, spre marea mea mirare, nu a comentat nimeni absolut nimic despre concert). Sper ca s-a inteles bine mesajul meu si va spun ca nu am de gand sa intru in polemici cu cei care nu inteleg sau se fac ca nu inteleg. Este doar o pledoarie pentru opinii deschise and no bullshit, nicidecum o critica la prestatia Urmei (pe care, repet, nu am vazut-o dar abia astept sa o fac in Ardeal, acolo unde s-a nascut si trupa de altfel). Regards.
Last edited by TheFly on 05 Jun 2009 16:30, edited 1 time in total.
|
| 05 Jun 2009 16:29 |
|
 |
|
sonnia
buttercup
|
mie mi'a placut. mult. au fost intr'adevar cateva momente cand am fost putin dezamagita, dar per total a fost foarte bine  a, da. sa nu uit. melodia noua (cea pe care au cantat si in final) mi s'a parut dementiala! go, go, urma! 
_________________ "It has been said, 'time heals all wounds.' I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue and the pain lessens. But it is never gone."- Rose Kennedy
|
| 05 Jun 2009 16:30 |
|
 |
|
oitza roz
vrem copii cu tine
|
mi s'a spus ca ieri au fost 7-800 de oameni la Silver Church. that's a lot! si cum canta toata lumea... pfff...
|
| 05 Jun 2009 16:52 |
|
 |
|